Naturally Divine®

Saradnja sa stručnim institucijama nam omogućava edukaciju, istraživanje i osmišljavanje inovativnih proizvoda, te dostupnost sirovina biljnog porekla visokog kvaliteta i obrade. Biljne sirovine koje se mogu nabaviti na našem tržištu nisu dovoljne za naše zahteve i planirane razvojne projekte, pa nam ovakva saradnja omogućava realizaciju naših zamisli. Naša misija je da podržimo, podstaknemo i zalečimo humanost i oživimo ljubav prema našoj planeti.

Proces

Odluke koje donosimo prilikom stvaranja ideje, razvoja i same proizvodnje protkane su pažnjom i brigom. Vodimo računa i širimo svesnost da efekti naših postupaka danas dugoročno utiču na naše zdravlje i zdravlje naše okoline. Nekad je doneti ispravne odluke, načiniti prve korake i istrajati na tom putu vrlo teško, ali samo čineći dobro i odgovorno možemo dugoročno imati zdravu populaciju i zdravo okruženje.

prirodni sastojci

Prirodne komponente

Prirodne komponente sirovine dobijene iz prirode, minimalano obrađene, bez veštačkih mirisa i boja. Ne koristimo sintetske derivate kao što su parabeni, silikoni, mineralna ulja, zatim PEG, SLS, DEA, GMO sastojke itd.

odgovorna proizvodnja

Organska proizvodnja

Odgovorno nabavljamo sirovine koje koristimo birajući dobavljače koji primenjuju metode uzgoja i prerade bilja takve da čuvaju njene vredne sastojke i koji se u manjoj ili većoj meri bave organskom proizvodnjom.

ekologija

Zaštita okoline

Proizvodi nisu testirani na životinjama. Vodimo računa o zaštiti okoline i trudimo se da koristimo ambalažu koja se reciklira.

odgovornost

Društveno odgovorni

Društveno smo odgovorni i doprinos zajednici nam je jako važan kroz edukacije, radionice i sve vrste medijske aktivnosti gde će gore pomenute vrednosti naše misije biti istaknute.