Opšti uslovi

Kupovina u Naturally Divine internet prodavnici

Naturally Divine je internet prodavnica koja posluje u skladu sa važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Usluge Naturally Divine Shopa dostupne su na internet stranicama naturallydivine.rs, dalje u tekstu Naturally Divine Shop. Stranice Naturally Divine Shop mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korišćenje, a prema niže navedenim uslovima i uslovima i pravilima.

Korišćenjem Naturally Divine Shop obavezujete se da ćete poštovati niže navedene uslove i pravila i da ste sa istim saglasni.

Isporučilac poručene robe je “Naturally Divine“ koristeći mrežu kurirskih službi.

Kupcem se smatra svaka osoba koja se registruje i elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i na taj način izvrši online kupovinu. Sve cene su izražene u dinarima sa PDV-om i orijentacionog su karaktera.

Za naručivanje proizvoda iz ponude Naturally Divine Shop potrebno je da ispratite sledeće korake

  1. registracija
  2. poručivanje robe
  3. dostava
  4. plaćanje
  5. povrat/reklamacija robe

Registracija

Da biste se registrovali na Naturally Divine Shop, morate imati najmanje 18 godina.

Kupac snosi odgovornost za tačnost unetih podataka prilikom registracije.

Naturally Divine se obavezuje da će čuvati privatnost svih registrovanih kupaca.

Ukoliko dođe do bilo kakve promene podataka koje ste uneli prilikom registracije, molimo Vas da blagovremeno ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavestite nas o nastalim promenama putem maila naturallydivine.rs@gmail.com


Poručivanje robe

Proizvodi se poručuju elektronskim putem. Da biste započeli kupovinu, potrebno je da kliknete pored željenog proizvoda na taster “Dodaj u korpu”. Odabrani proizvod će biti dodat u potrošačku torbu.

Da biste videli trenutno odabrane artikle koje ste odabrali da kupite kliknite na opciju Korpa u meniju. Kada se nađete na ovoj strani možete obrisati neki artikal koji ne želite da kupite ili da promenite željenu količinu

Kada ste popunili sve podatke, kliknite na taster Poručite i Vaša porudžbina će biti finalizirana, a Vi ćete biti prebačeni na stranu gde unosite podatke za plaćanje.

Kada ste popunili sve podatke, kliknite na taster Poručite i Vaša porudžbina će biti finalizirana, a Vi ćete biti prebačeni na stranu gde unosite podatke za plaćanje.

U slučaju da imate problema pri kupovini, možete nas kontaktirati putem meila naturallydivine.rs@gmail.com

Naturally Divine se obavezuje će isporučiti sve poručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama prodavnice iz koje se isporučuje roba na adresu kupca.


Plaćanje

Plaćanje je pouzećem.

Dostava robe

Poručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.

Sve porudžbine Kupcu se dostavljaju od strane dostavljača angažovanog od strane Naturally Divine.

Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac. Kupac je dužan da odmah po prijemu pregleda isporučenu robu, te da o svim eventualnim nedostacima odmah obavesti dostavljača.

Kupac je dužan da prilikom preuzimanja poručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Ukoliko naknadno primeti oštećenja na robi i robu nije vratio dostavljaču, kupac ima mogućnost da nas kontaktira putem meila naturallydivine.rs@gmail.com kako bi robu preuzeli skladno dogovoru s kupcem.

Ukoliko kupac odbije porudžbinu pogrešno isporučenih artikala, dostavljač na samom prijemu mora da ustanovi kako je došlo do greške u zameni artikala, tako što konsultuje Kupca i poziva korisnički centar Naturally Divine zadržava pravo da odbije dostavu poručene robe ukoliko utvrdi kršenje ovih uslova i pravila oglašenih na web sajtu

Ukoliko je kupac napravio grešku, cenu dostave plaća kupac, a roba se vraća Naturally Divine Shop. Troškove slanja prilikom vraćanja i zamene kupljene robe snosi kupac, osim u slučaju kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal, tada troškove slanja plaća Naturally Divine Shop

Naturally Divine nije odgovoran za način i kvalitet usluge koju vrši dostavljač

Dostavljač se obavezuje da dostravu porudžbine izvršava stručno i odgovorno u skladu sa pravilima službe i Opštim uslovima e-commerce poslovanja Naturally Divine Shop.

U slučaju kašnjenja u isporuci usled kvara na dostavnom vozilu ili drugiim objektivnim ili subjektivnim razlozima dostavljača, , trošak dostave snosi dostavljač

Jedan kupac može kreirati veći broj porudžbina u jednom danu.

Ukoliko Kupac ima potrebe za posebnim vremenom dostave (npr rođendan ili drugi događaj koji počinje u određeno vreme pa je potrebno tome se prilagoditi), molimo vas da to naglasite u napomenama, kako bismo mogli da Vam izađemo u susret.


Troškovi dostave robe

Trošak dostave je istaknut pored svakog proizvoda.

Privatnost podataka

U ime Naturally Divine obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Naturally Divine Shop(i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


Dostupnost

Naturally Divine nastoji da Vam da najbolju moguću ponudu usluga, pri čemu ne može garantovati da će usluge na internet stranici Naturally Divine Shop odgovarati Vašim potrebama. Naturally Divine takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na meil naturallydivine.rs@gmail.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način


Povezane Internet stranice

Web stranice Naturally Divine Shop uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole Naturally Divine, korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik te stoga Naturally Divine nije odgovorana za sadržaj na tim stranicama

Deo web stranica Naturally Divine Shop predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usaglašeni sa zakonskim normama i pravilima. Naturally Divine nije odgovorana za bilo kakve greške i nepravilnosti marketinških materijala


Važenje pravila

Naturally Divine zadržava pravo da u bilo kom trenutku, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova i pravila korišćenja. Bilo kakva izmena ili ukidanje Uslova i pravila korišćenja stupiće na snagu odmah u trenutku objavljivanja istih na internet stranicama Naturally Divine Shop. Ako web stranicu Naturally Divine Shop nastavite da koristite nakon što su izmenjeni Uslovi i pravila korišćenja, smatra se da ste saglasni s novim Uslovima i pravilima korišćenja. Naturally Divine neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena web sadržaja.

Ako se ne slažete s Uslovima i pravilima korišćenja Naturally Divine Shop, molimo Vas nemojte koristiti web stranice Naturally Divine Shop, a Vas molimo obratite se našem Kontakt centru ili putem meila naturallydivine.rs@gmail.com, a kako bismo Vas izbrisali iz baze korisnika Naturally Divine Shop..