Savršenstvo pronalazimo samo u prirodi.

... sve ima svoj početak. Tako i u priči o nama. Srećom po nas, SVE POČINJE SA PRIRODOM.

krema za lice
krema za lice

Naturally Divine bajka počela je davno, u mašti, jednog proleća na polju punom raznih boja, mirisa i okupanog ljupkim zracima sunca.

Tako je rođena neraskidiva veza i ta ljubav između prirode i mene upisivala se u mojoj duši poput filigranskog koda i ostavila neopisiv trag koji me i dalje prati. Tokom godina, rasplamsavala se moja želja da se ta neizmerna čistota i nežnost koju priroda pruža što trajnije sačuva i prenese drugima na dar. Ideja je imala dodatni oslonac u mojoj poslovnoj pozadini, odnosno zanimanju farmaceutskog inžinjera – tehnologa. U početku su to bili nevešti i nespretni pokušaji u kućnim uslovima, nešto više kao hobi, ali sa puno entuzijazma. Onda je ta priča dobila formalni početak. I tako, posle nekoliko godina, hobi je prerastao u snažnu ideju i koncept, pa je kreacija brenda i kompanije realizovana.

prirodni sastojci

Naturally Divine osnovana je novembra 2014. godine uz podršku porodice i prijatelja, gde je u srcu našeg biznisa bila proizvodnja prirodne kozmetike po originalnoj recepturi sa upotrebom tradicionalno korišćenih lekovitih biljaka.

Misija Naturally Divine jeste stvoriti potpunu zdravu negu za svaku porodicu. Negujemo tradiciju i u proizvodnji se koriste potpuno prirodni i pažljivo odabrani sastojci, a sve u nameri da približimo prirodnu kozmetiku ljudima oko nas i da prirodna nega postane sastavni deo prakse u svakodnevnom životu.

proizvodnja

U skladu sa tim prepoznali smo potrebu da kroz različite oblike edukativnih formata poput radionica, promovisanja lekovitih biljaka i besplatnih saveta korisnike edukujemo kako usvojiti principe prirodne nege i kako i šta znači biti u harmoniji sa sobom i prirodom. Najveću potvrdu naše misije kupcima pružamo kroz kvalitet naših proizvoda.

Počeci proizvođačke prakse bili su razvoj i testiranje ručno rađenih sapuna, a zatim i ručno pravljenih melema isključivo na bazi prirodnih nerafinisanih hladno ceđenih ulja, putera, voskova, etarskih ulja i ekstrakata bilja. Nakon početnog uspeha i velikog poverenja koje smo dobijali sa terena, razvila se ideja da prirodne preparate za negu kože razvijemo u pravcu kompletiranja nege celog tela i zadovoljavanja potreba cele porodice.

nas tim

Poverenje naših klijenata smo dobili, po njihovim rečima, negovanjem direktnog kontakta - razgovorom i razumevanjem u želji da zadovoljimo potrebe svakog pojedinačnog klijenta. Kao najsnažniji element saradnje sa našim klijentima smatramo to što rado odgovaramo, dajemo konsultacije i u personalizovanom proizvodu vidimo izazov i mogućnost razvoja novog proizvoda. Klijentima je veoma važan elemenat interakcije i transparentan način našeg prezentovanja sirovina i načina proizvodnje.

ana
krema za lice