Kontaktirajte nas

Vama na raspolaganju, na putu do zdrave kože

Adresa
Vladike Ćirića 19
Novi Sad
Telefon
+381 64 96 773 26
Pon - Pet 11 - 19

Pitanja i odgovori

 1. Da li se u proizvodima prirodne kozmetike koriste konzervansi?

  U svim proizvodima koji u sebi sadrže vodu neophodno je konzervirati ih da ne bi došlo do mikrobiološke kontaminacije. Srećom, postoje konzervansi prirodnog porekla koji su efikasnasu zamena za parabene, eko-sertifikovani su (klasifikovani kao ekološki prihvatljivi materijali prema regulativi EU). Pored njih postoje i sintetskidobijeni konzervansi koji su dozvoljeni u prirodnoj i organskoj kozmetici.

 2. Da li u proizvodima koristite sirovine životinjskog porekla?

  U najvećem procentu koristimo sirovine biljnog porekla, svega nekoliko proizvoda imaju u sastavu sirovine životinjskog porekla, a kod njih je to jasno i deklarisano (kozji sapuni sa kozjim mlekom i medom). Koristimo i pčelinji vosak u nekoliko proizvoda I on je takođe svugde naveden na deklaraciji.

 3. Da li su proizvodi bezbedni za decu?

  Da, svi naši proizvodi su potpuno bezbedni za decu, jer su to blage formule, sa sirovinama potpuno prirodnog porekla. Brinemo da proizvodi imaju isključivo dozvoljene i bezbedne količine prirodnih aktivnih komponenti jer nekad I sa prirodnim sastojcima može da se izazove negativan efekat. Deca iznad 3 godine mogu da koriste sve proizvode, a najmlađima smo namenili najnežniju kolekciju posebno osmišljenoj za bebe.

 4. Da li proizvodi moraju da se drže u frižideru?

  Svi proizvodi sadrže fine i prirodne sastojke ali tehnologija izrade i uz savete o pravilnom skladištenju nije neophodno držati nijedan proizvod na ekstremno hladnojtemperature frižidera, sobna temperature je adekvatna.

 5. Gde se i kako izrađuju proizvodi prirodne kozmetike?

  U našem proizvodnom pogonu, uz pomoć savremenih tehnoloških postupaka i mašina kada su kreme, losioni i drugi slični proizvodi u pitanju i tradicionalnim postupcima, kao što je izlivanje u drvenim kalupima kada su sapuni u pitanju.

 6. Gde nabavljate sirovine?

  Sirovine uglavnom nabavljamo u Srbiji, od domaćih proizvođača, lokalnih poljoprivrednih gazdinstava gde se uzgaja organskim postupcima, a neke uvozimo jer nisu dostupne u Srbiji , a po efikasnosti i delotvornosti spadaju u važne sirovine za određene problematike na koži.

Pridruži nam se

Budi prva u redu za najbolje ponude i akcije

Nakon prijave dajete saglasnost na politiku privatnosti..